Rådgivning 07.00-22.00

 
Kontakt os - vi svarer normalt indenfor en time i tidsrummet 07.00-22.00 
Tlf: +45 2340 8388
 
 

Om Contrazt

Contrazt er en selvejet virksomhed med mere end 20 års brancheerfaring 

Contrazt er en loyal samarbejdspartner, der tilbyder gennemarbejdede løsninger, i et skarpt prisniveau. Vi tror på en god dialog giver de bedste resultater og den største tilfredshed.
 
Vi tilbyder BtB løsninger inden for produktområderne:
 
 
Der er vores mål at arbejde sammen tilfredse kunder og samarbejdspartnere, der ønsker et loyalt langsigtet samarbejde omkring opgaverne – for igennem langsigtet samarbejde opnås mere effektiv opgavebehandling, der optimere både tid og økonomien.
 
Rådgivning / vejledning koster ikke ekstra hos Contrazt, men er del af det samarbejde omkring opgaverne.
 
Code of Conduct: Formålet med denne Code of Conduct er at sikre, at Contrazt Aps ’ leverandører i videst muligt omfang driver deres virksomhed i overensstemmelse med internationalt anerkendte minimumsstandarder for så vidt angår menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder samt miljø Contrazt Aps lever op til disse standarder, og forventer derfor det samme af vore leverandører, hvorfor det er en forudsætning for et samarbejde, at disse skriver under på at ville overholde denne Code of Conduct. Læs Code of Conduct her >>
 

7 gode grunde til at vælge Contrazt som leverandør:

1.      KVALITET. Alle har prøvet at stå med en billig reklamekuglepen, der ikke kunne skrive efter et par ganges brug – eller at trække i en t-shirt, der var helt skæv efter bare en enkelt vask. Hos Contrazt lægger vi vægt på kvalitet, og vi sælger ikke noget, som vi ikke selv kunne finde på at bruge i vores egen virksomhed.

2.      PRIS. Hos Contrazt får du altid skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi arbejder tæt sammen med en række nøje udvalgte leverandører, og vi har derfor ikke store udgifter til varelagre og administration. Vores lave omkostninger kommer dig til gode i kraft af meget lave priser.

3.      PERSONLIG RÅDGIVNING. Uanset om du skal investere i reklameartikler, nye uniformer eller julegaver til dine kunder eller medarbejdere, så skal dine valg og signaler understøtte din virksomheds brand og skabe værdi. Hos Contrazt er Jesper Smed din personlige rådgiver, der hjælper dig med alt fra fx farvevalg og placering af logo på firmabeklædning til hvilke merchandise-produkter, du skal vælge, for at skabe opmærksomhed på en messe. Jesper er uddannet inden for tekstilbranchen og har mere end 20 års erfaring med salg af firmatøj, merchandise og gaveartikler.

4.      TILGÆNGELIGHED. Du kan ringe og maile til os på alle hverdage mellem 8.00 og 23.00. Vi svarer normalt inden for en time. For hos Contrazt ved vi godt, at bestillingen af de 200 firmatrøjer til årets motionsløb nok ikke står øverst på din lange to-do-liste. Vi ved også, at ideen til at fylde en fiskebowle op med USB-nøgler med logo på, på den kommende messe, kan opstå få dage før, du skal afsted. Derfor kan du fat i os 16 timer i døgnet. Vi hjælper dig, når det passer ind i din tidsplan, og vi sætter din opgave i gang med det samme.

5.      INGEN MINIMUMSBESTILLING. Hos Contrazt bestiller du kun det antal varer, du har brug for. Skal du bruge en enkelt firmahabit eller seks kaffekrus med logo, så kan det sagtens lade sig gøre hos os. Får du senere brug for flere af den samme vare, så bestiller du bare igen.

6.      EN SUND, DANSK VIRKSOMHED. Contrazt ApS er en 100 % dansk virksomhed, der har kontor & showroom i Skødstrup ved Aarhus. Virksomheden hviler på et stærkt økonomisk fundament og et fintmasket net af dygtige samarbejdspartnere som sidder klar i startklodserne. 

7.      GRATIS OG UFORPLIGTENDE MØDE. Med 20 års erfaring ved vi, hvor afgørende sparringen med kunderne er for et succesfuldt resultat. Overvejer din virksomhed at investere i firmabeklædning, merchandise eller firmagaver, så ring direkte til Jesper Smed på 23 40 83 88 og aftal et gratis og uforpligtende kaffemøde.  Jesper lytter gerne til jeres ønsker og behov og kommer med råd og vejledning til, hvordan I kan styrke jeres brand og værdier. 

 
Kontakt os her - vi svarer normalt indenfor 1 time i tidsrummet 08.00-22.00
 

Kontakt Contraz

 

Jesper Smed

Ejer
Mobil: +45 2340 8388
 

 

 

 
Contrazt ApS | CVR: 36713240 | 'Jakobshus' Stationsvangen 5, 1, DK 8541 Skødstrup  | Tlf.: +45 2340 8388 | contrazt@contrazt.dk