Persondatapolitik

Contrazt ApS

CVR: 36713240

I det følgende kan du læse Contrazt’s politik for behandling af dine
personoplysninger, som du
afgiver, når du besøger Contrazt’s hjemmesider og anvender hjemmesidernes
forskellige tjenester.

Hjemmesider:
Contrazt.dk

Oversigt

1. Indsamling

2. Videregivelse

3. Behandling hos 3. Part

4. Lagring af persondata

5. Beskyttelse af persondata

6. Ret til indsigt

7. Brug af cookies

8. Berigtigelse eller sletning

9. Mistet data eller databrud

Contrazt’s indsamling af dine personoplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger, som du afgiver på Contrazt’s hjemmeside,
eller som du giver
dit samtykke til under undervisning og forløb.

Hvornår sker indsamlingen

Når du besøger www.contrazt.dk , vil du blive informeret om indsamlingen af dine
personoplysninger. Brug af tjenester på hjemmeside, såsom bestilling af møde,
vareprøver mv. hos
Contrazt, vil kontakte dig. På samme måde hvis du tilmelder dig
arrangementer og nyhedsbreve.

Hvilke oplysninger indsamles

De personoplysninger, som Contrazt indsamler, kan for eksempel omfatte dit
navn, din e-
mailadresse, din firmaadresse, dit tlf. nummer, din stillingsbetegnelse og
lignende
identifikationsoplysninger. Herudover oplysninger om din færd på
www.contrazt.dk

Til hvilke formål indsamles oplysningerne

Contrazt indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre din
tilmelding eller levere en
given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede aktiviteter og for at kunne
fremsende nyhedsbreve og
andre oplysninger vedrørende vores virksomhed og vores tjenester, såfremt du
anmoder herom.

Herudover indsamler Contrazt dine personoplysninger til brug for eventuelle
interne
markedsundersøgelser, målrettet markedsføring og statistik. Kun de personer,
som anmoder om det,
vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os med
nyhedsbreve, tilbud mv. Du har altid
mulighed for efterfølgende at angive, at du fremover ikke ønsker at modtage
henvendelser fra os.

Contrazt’s videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger bliver videregivet til enheder og selskaber tilhørende
Contrazt, herunder
associerede selskaber. Dine personoplysninger vil ikke uden indhentelse af dit
samtykke, blive gjort
til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i
lov. Contrazt
hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til
markedsføringsmæssige formål,
herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har
anmodet herom og
accepteret dette.

Contrazt kan endvidere videregive dine personoplysninger til offentlige
myndigheder eller andre i
det omfang dette følger af gældende lovgivning, eller Contrazt bliver pålagt
videregivelse af en
kompetent domstol.

Behandling hos tredjepart

Contrazt kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software,
website hosting,
sociale og professionelle medier backup, sikkerhed og opbevaring. Dine
personoplysninger vil
derfor blive overladt til tredjeparter, instrueret af Contrazt til at behandle
dine personoplysninger på
Contrazt’s vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de
specifikke formål,
som oplysningerne er indsamlet til.

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS, og
lande, der ikke har
love, der giver særlig beskyttelse af personoplysninger.

Contrazt forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger
fortroligt, og til at
træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod
at oplysninger
hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer
til uvedkommendes
kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven.

Lagring af Personoplysninger

Contrazt opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til
opfyldelse af de
formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet. Dog kan email, tlf.
Nummer opbevares
længere med henblik senere kontakt.

3. Opbevaring og sletning

Contrazt har indført følgende overordnede retningslinjer for opbevaring og
sletning af
personoplysninger:

• Personoplysninger opbevares i fysiske mapper.

• Personoplysninger opbevares i it-systemer og på serverdrev.

• Personoplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt for formålet
med behandlingen.

• Personoplysninger for medarbejdere slettes fem år efter endt ansættelse,
og
personoplysninger om ansøgere slettes efter seks måneder.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Contrazt bestræber sig på bedst mulig måde at beskytte kvaliteten og
integriteten af dine
personoplysninger. Contrazt har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med
henblik herpå, både
tekniske og organisatoriske.

Datasikkerhed

Contrazt har gennemført følgende sikkerhedsforanstaltninger for beskyttelse af
personoplysninger:

• Kun medarbejdere, der har et arbejdsbetinget behov for adgang til de
registrerede
personoplysninger, har adgang hertil enten fysisk eller gennem it-systemer med
rettighedsstyring.

• Kritiske persondata som CV, personprofiler o.lign. Opbevares primært
online i sikre
skyløsninger eller sikre mapper på computere.

• Alle computere har adgangskode, og medarbejderne må ikke overlade deres
adgangskoder
til andre.

• Computere skal have installeret antivirusprogram, der løbende opdateres.

• Personoplysninger slettes på forsvarlig vis ved udfasning og reparation
af it-udstyr.

• USB-nøgler, eksterne harddiske mv. med personoplysninger skal opbevares
i skuffer eller
skabe adskilt fra computeren når ikke i brug.

• Fysiske mapper er placeret på aflåst kontor eller i aflåste skabe.

• Personoplysninger i fysiske mapper slettes ved makulering.

• Alle medarbejdere skal instrueres i behandling og beskyttelse af
personoplysninger.

Din ret til indsigt i hvilke oplysninger Contrazt
behandler

Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, som Contrazt behandler
om dig. Du har
endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre
behandling af dine
personlige oplysninger.

Contrazt’s brug af cookies

På hjemmesiden gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som
gemmes i
webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer
nettet med, når du
besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og
samle information
om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med
din browser, samt
sikre at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste
måde, at få et website til at
fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle
oplysninger på din
computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym
og indeholder
ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Undgå cookies

Du kan forhindre Webstedet i at efterlade cookies i din browser ved at ændre
browserindstillingerne. Hvis du forhindrer Webstedet i at efterlade cookies,
kan det dog
medføre fejl i Tjenestens funktioner. Hvordan du blokerer
for cookies, afhænger af din
webbrowser. Vejledning i dette findes under “Hjælp” eller en tilsvarende menu i
webbrowseren.

Hvorfor bruger vi cookies?

Brugertilpasning af indhold på Webstedet

For at optimere din oplevelse af Webstedet bruger vi cookies til at
brugertilpasse indholdet på
Webstedet og huske dine præferencer. De personlige cookies er
førstepartscookies, hvilket
betyder, at de efterlades af www.contrazt.dk.

Forbedring af Webstedet

Vi arbejder hele tiden på gøre Webstedet bedre. For at kunne gøre dette
benytter vi Google
Analytics til at analysere vores besøgendes adfærd, helt anonymt og overordnet.

Oplysningerne om, hvordan du bruger Webstedet, sendes anonymt til Google. Vi
knytter ikke
din IP-adresse til identificerbare personoplysninger om dig. Rent faktisk
anonymiseres din IP-
adresse, inden den sendes til Google.

De indsamlede adfærdsoplysninger behandles og indgår i statistiske rapporter om
aktiviteten
på Webstedet. Formålet er ikke at se på en enkelt brugers adfærd, men at samle
statistiske
oplysninger, f.eks. “Hvor mange brugere har brugt det øverste navigationsniveau
inden for
den seneste uge?”

Vi bruger derefter disse rapporter til at beslutte, hvordan vi kan gøre
Webstedet bedre. En
analysecookie er en førstepartscookie, hvilket betyder, at den efterlades af
www.contrazt.dk.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier

På vores websted er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks.
YouTube. Disse
websteder kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte
tredjepartscookies.

Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i
din browser. Følg
linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

YouTube (Googles Privatlivspolitik)

Google Maps (Servicevilkår for Google Maps)
Facebook (Facebooks Politik for brug af data)
Twitter (Twitters Privatlivspolitik)

Visning af relevante annoncer

For at optimere vores markedsføring bruger vi tredjepartsannoncenetværk som
Google
AdWords og DoubleClick. De efterlader tredjepartscookies, men du kan stadig
fravælge dem
ved hjælp af en af følgende tjenester:

Indstillinger for Google-annoncer for at fravælge specifikke Google-tjenester,
Your Online
Choices for at fravælge etannoncenetværk, About ads, for at fravælge
adfærdsannoncer på
nettet.

Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google,
Inc.
(“Google”). Google Analytics bruger “cookies”, som er tekstfiler, der lægges
på din computer
for at hjælpe Webstedet med at analysere, hvordan brugere bruger
Webstedet. De
oplysninger, som cookien genererer om, hvordan du bruger Webstedet (herunder
din IP-
adresse) sendes til og lagres af Google på servere i USA. Hvis
IP-anonymisering er aktiveret,
trunkerer/anonymiserer Google de sidste otte cifre i IP-adressen for
EU-medlemsstater samt
for andre parter i aftalen om Det Europæiske
Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i
ekstraordinære tilfælde sendes hele IP-adressen til og forkortes af Googles
servere i USA.
Google bruger disse oplysninger for uno form til at evaluere,
hvordan du bruger Webstedet,
udarbejde rapporter om Webstedets aktivitet til Webstedets operatører samt
andre tjenester
i forbindelse med Webstedets aktivitet og internetbrug til udbyderen af
Webstedet. Google
knytter ikke din IP-adresse til andre oplysninger, som Google ligger inde med.
Du kan
fravælge cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk
dog, at hvis du
gør dette, kan du måske ikke benytte alle Webstedets funktioner. Du kan også
forhindre
Google i at indsamle og bruge oplysninger (cookies og IP-adresse) ved at
downloade og
installere en plug-in til din browser, som du finder her
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Det bruger vi cookies til

Vi bruger cookies på vores websteder, så vi anonymt kan identificere den enhed,
du bruger, og
dermed forbedre din oplevelse af Webstederne.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i din webbrowser. Den betyder, at
vores system kan
huske din enhed, når du besøger Webstederne. Der gemmes ingen identificerbare
personoplysninger i cookies, kun et anonymt id-nr.

Hvis du af en eller anden grund ønsker, at dette (eller et andet) websted ikke
skal efterlade
cookies i din browser, kan du fravælge det i dine browserindstillinger.

Nedenfor kan du læse, hvorfor og hvordan vi bruger cookies på www.contrazt.dk:

Forbedring af Webstedet

Vi arbejder hele tiden på at gøre www.contrazt.dk og tilhørende sider bedre.
For at kunne
gøre dette benytter vi Google Analytics til at analysere vores besøgendes
adfærd, helt
anonymt og overordnet.

Anonyme oplysninger

Oplysningerne om, hvordan du bruger Webstedet, sendes anonymt til Google. Vi
knytter ikke
din IP-adresse til identificerbare personoplysninger om dig. Rent faktisk
anonymiseres din IP-
adresse, inden den sendes til Google.

Samlede rapporter

De indsamlede adfærdsoplysninger behandles og indgår i statistiske rapporter om
aktiviteten
på Webstedet. Formålet er ikke at se på en enkelt brugers adfærd, men at samle
statistiske
oplysninger, f.eks. “Hvor mange brugere har brugt det øverste navigationsniveau
inden for
den seneste uge?”

Vi bruger derefter disse rapporter til at beslutte, hvordan vi kan gøre
Webstedet bedre.

Analysecookies

Analysecookien er en førstepartscookie, hvilket betyder, at den efterlades af
www.contrazt.dk.

Brugertilpasning af indhold på Webstedet

For at optimere din oplevelse af Webstedet bruger vi cookies til at
brugertilpasse indholdet på
Webstedet og huske dine præferencer.

Cookies til brugertilpasning

Cookies til brugertilpasning er førstepartscookies, hvilket betyder, at de
efterlades af
www.contrazt.dk.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier

På vores websted er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks.
YouTube. Disse
websteder kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte
tredjepartscookies.

Indlejret indhold fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din
browser. Følg
linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

YouTube (Googles Privatlivspolitik)

Google Maps (Servicevilkår for Google Maps)
Facebook (Facebooks Politik for brug af data)
Twitter (Twitters Privatlivspolitik)

Visning af relevante annoncer for dig

For at optimere vores markedsføring bruger vi tredjepartsannoncenetværk som
Google
AdWords og DoubleClick. Disse cookies er tredjepartscookies, men du kan stadig
fravælge
dem ved hjælp af en af følgende tjenester:

Indstillinger for Google-annoncer for at fravælge specifikke Google-tjenester
Your Online Choices for at fravælge annoncenetværk

About ads for at fravælge adfærdsannoncering på nettet

Berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger

Hvis du ønsker, at Contrazt berigtiger eller sletter personoplysninger, som
Contrazt har indsamlet om dig, eller ikke
ønsker at modtage flere meddelelser fra os, kan du rette henvendelse til os.

I tilfælde af mistede personlige oplysninger og
databrud

I tilfælde af mistede oplysninger eller databrud har Contrazt krav på at
orientere følgende til
Datatilsynet hurtigst muligt, og senest 72 timer efter hændelsen. Dette gennem
VIRK.DK
Orienteringen skal indeholde:

• type af databrud

• kategorier af berørte data

• antal af registrerede

• antal af registreringer

• konsekvenser for de registrerede

• en beskrivelse af de korrigerende tiltag.

Korrigerende tiltag aftales med faste leverandører af IT løsninger for at sikre
højeste sikkerhed og
kvalitet.

Contrazt forpligter sig desuden til at bistå arbejdet med at korrigere mistet
data og databrud samt
desuden at informere de berørte hurtigst muligt.

Contrazt Aps
Marøgelhøj 11
8520 Lystrup

Cvr 36713240